HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

A CSOPORTTRÉNER

2009.12.24. 23:04 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Halleluja! Én Ádám vagyok, de csak hívjatok Dedi apunak! Tudjátok, miért mondtam, hogy Halleluja? Mert az egy köszöntés. És Én nem véletlenül köszöntem úgy, hogy halleluja! Én ugyanis egy játékkal szeretném kezdeni a

csoportépítő vállalati tréninget. Adegy: itt van ez a kehely, tele tömjénnel. Adkettő: nyújtsátok oda annak, akit köszönteni szeretnétek! Adhárom: mondjátok neki: Halleluja! Adnégy: az illető adja át egy másik kollégának, és mondja: Halleluja! Adöt: így tovább!

Kezdem Én, Halleluja!! Gyorsan! Gyorsan! Halleluja!! Haladjon a kehely! Halleluja!!

Nem ér, fiúk! Nemcsak recepcióslányok vannak, nézzetek csak körbe! Ez most nem a mellbőségről szól! Hahó! Hahó! Hahó!

Akkor Én javaslom, hogy ezt most itt fejezzük be! Térjünk rá a lényegre!

Mint tudjátok, ez egy vállalati túlélő, azaz outdoor surviving tréning, vagyis terepen vagyunk, és válságmenedzselést valamint túlélési technikákat fogunk kombináltan elsajátítani mentálterápiás játékok segítségével!

De most felejtsük el a válságot! Szenteste van, Halleluja!! Az időpontot pedig Én azért találtam ki, hogy legyen alkalmatok megajándékozni egymást és a Céget valamivel, ami a legbecsessebb számotokra: a drága időtökkel, amelyet most gyermekeitekkel, szeretteitekkel töltenétek! És aki most eljött erre csoportréningre a Ideal Employee Unit Consulting által felépített workshop Jászolba, az bizonyíthatta, hogy fontos számára a Cég! Halleluja!!

Na most Én kíváncsi vagyok, kitalálja valaki, mi ez? Igen, egy üllő! Az üllőt pedig a kovácsok használták, és Én azért hoztam ide nektek, mert össze akarlak Titeket jelképesen kovácsolni egy igazán erős közösséggé! Itt van a kezemben a kalapács, és amikor Én azt érzem, hogy kezdünk közelebb kerülni egymáshoz, rácsapok az üllőre! És aki úgy érzi, hogy közelebb került a többiekhez, nyugodtan jöjjön ide, és csapjon rá az üllőre! Bátran, interaktívan! Mert azt egy percig se felejtsétek, hogy ez csak egy játék, ezért mindenki legyen nagyon oldott és őszinte! Ne hozzám, hanem adegy többiekhez, adkettő magához, adhárom a Céghez. Rendben?! Ne felejtsétek: itt most tét nincs! Minimum tét - maximum játék!

 És most szépen ketté fogunk oszlani, lesznek a fiúk és lesznek a lányok!

A lányok játéka pedig a következő: Jézuskáékat karácsonykor, amikor Betlehembe mentek népszámlálásra, nem fogadták be egyetlen házba se.  Most a mese mintájára jelöljük meg mi is azt a kollégát, akit mi sem fogadnánk be! A jelölés pedig úgy történik, hogy adegy odalépünk hozzá, adkettő a szemébe nézünk, adhárom azt mondjuk neki: „Nincsen számodra hely!” És akkor annak a kolleginának távoznia kell a Jászolból. A végén pedig az győz, aki bent marad. Döntésetekben, amelyet gyorsan hozzatok, az alábbiakat mérlegeljétek: Empátia, Lojalitás, Agilitás, Stabilitás.

A fiúk játéka az egy kicsit harciasabb, velük a Betlehemi gyermekgyilkosságokat fogjuk eljátszani!

Ekkor Heródes látván, hogy a bölcsek megcsúfolták őt, szerfölött felháborodék, és kiküldvén, megölette Betlehemben s annak környékén minden gyermeket, két esztendőstől és azon alul.”

Látjátok azokat a pólyákat? Azokban vannak a válság gyermekei: a pirosban az Infláció, a kékben a Hitelválság, a sárgában a Munkanélküliség, a barnában a Frusztráció, a zöldben a Sztrájk. Mi vagyunk a római katonák. Ha Én rácsapok a kalapáccsal az üllőre, mindenki ragadjon meg egy pólyát, és csapja a falhoz. Jó erősen! A pólyákba paradicsomkonzervet raktam, és csak akkor törik szét, ha jó erősen vágjuk a falhoz. Akkor aztán minden csupa vér...persze csak paradicsom lesz. Csuda szórakoztató tud ám lenni, srácok! És persze hasznos! Mert ez egy szórakoztató és hasznos probléma-minimalizáló tréning, amelyben a csecsemők jelképezik a kezeletlen problémákat, hiszen ahogy a gyermek napról-napra gyarapszik, úgy lesznek a gyarapodnak napról-napra a kezeletlen gazdasági problémák! Feltéve, ha Én nem pusztítom el őket!

Nem tudom, feltűnt-e, hogy hányszor használtam, hogy „ÉN”? Ezt hívják Én-közlő magatartásnak, vagyis profi önérvényesítési technikának! Próbáljatok  ki Ti is! Ragadjátok meg a csecsemőket, és üvöltsétek neki: Én gyűlöllek, infláció! Én megöllek, infláció! Ugye, milyen jó érzés? Neki a falhoz! Placcs! Ugye, micsoda fíling?! Erősebben!  

Halleluja! Halleluja! Halleluja!

 
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr721621535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.12.26. 10:05:47

úgy mondják az ilyet, hogy animátor.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2009.12.30. 22:41:36

"Minden kedden és pénteken bemutatkozik társadalmunk legjava!". Most kedden a Láthatatlan Ember volt vagy a Kaméleon, csoporttrénernek álcázva?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.01.01. 00:41:28

@Levéltáros: Kedden a Gárdistalány volt. Remélem, nem láthatatlanul.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.01. 12:00:09

@Szocio Pata: én nem látom, csoporttréner után romkocsmatöltelék jön. Kilőtték?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.01. 21:54:22

@Szocio Pata: Most van gárdistalány, de szerintem a dunatévés poszt (vagy hogy volt a címe) lett átnevezve gárdistalányra. Mert ezt már olvastam, meg láttam a földgömbös faszit.
Ez van a gárdistalánynál:
"Most pedig következzék szívünket oly andalító édesbúsborongós melódia a halhatatlan Páger Antal és Tolnay Klári felejthetetlen tolmácsolásában a Lila orchideák, azhogy „mondjátok el, hogy szeretem!”,"

Nade mindegy, biztos van koncepció, nem akarom én kavarni a szart.

De nem hinném, hogy ennek kellene.

Olyan, mintha te csak írnál, nem olvasnád a blogodat :)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.01.02. 09:59:26

@Levéltáros:
Kösz az észrevételt! Nagyon furcsa, mert olvasom és ellenőrzöm is és magamhoz képest meglepő pedánsan tartom a keddi-pénteki megjelenést. Ráadásul két gépen dolgozom. Lehet, hogy a gépemen más jelenik meg, mint pld. a Tiéden? Mindenesetre ma leellenőrzöm. Megkeresem a hibát. Üdv.
süti beállítások módosítása