HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

A KOPOGTATÓCÉDULÁS

2010.02.19. 06:56 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Szépjónapot kívánok a tisztelt lakónak! Engedje meg kéremszépen a zavarást, hogy elkérjem a céduláját!

Hogy kinek a számára?

Dr. Bukszos Ferdinánd ügyvéd úr számára a FDK-MTP választási szövetség képviseletében. Az ügyvéd úr 50 éve él a körzetben, ismeri ügyes-bajos dolgainkat! De országos szinten is nagyon. Mélyen meggyőződéses. Család egy darab. Felesége nőnemű. Boldog házasság harminchárom éve. Három felnőtt gyerek, az első jószolgálati sebész Afrikában, a másik karitatív nőgyógyász Ázsiában, a harmadik űrhajós! De az ügyvéd úr is nagyon elkötelezett társadalmi szinten! Most például egy hónapig mindenkinek ingyen intézi az ügyes-bajos dolgait, a gyerek-elhelyezési pertől egészen a váláson keresztül egészen a örökösödésig, kivéve a gyilkossági ügyeket. Ha mindez meggyőző volt Önnek, helyezze a kopogtató céduláját a horgászbot végére rögzített dobozkába! Azért vagyok kénytelen ilyen nagy távolságot tartani, mert tegnap a háromper bében egy százkilós nőtől akkora parasztlengőt kaptam, hogy a földszinten tértem magamhoz. Pedig minket az FDK-MTP mindenre felkészít! Aki nálunk tíz felett futja a százat, az csak plakátragasztásra! Aki meg nem tud elhajolni egy jobb-bal csapot ütéskombó elől, az meg irodai munkára! A kopogtatósok az elitalakulat! Én például tizennyolc darab tízforintost kapok el a levegőben, mielőtt földre esik! Olyanok a reflexeim. Hogy miért kaptam mégis a maflást? Mert a lépcsőházban kiégett a villany, és mire megláttam a nő tenyerét, már késő volt! Naná, hogy GPP-s volt! 

Fiatal, radikális népség, vérben forgó szemekkel, vulkáni természettel. Lassan, alattomosan fortyog bennük az utálat, de ha felszínre tör, ajjaj! Azok még viperával is! Ilyenkor nincs mese, futás! Csak az a bibi, hogy a lépcsőfutás nem olyan, mint a sík, macerásabb, és az utolsó 3-4 fokot már ugrani kell, ráadásul isten tudja, hogy nincs-e egy GPP-s alsó emeleten! Mert összetartó fajta, hamar felverik az egész lépcsőházat!

A KTP-sekkel könnyebb! Idős, betegeskedő emberek, hamar felforr az agyvíz, de hamar ki is hűl! Káromkodnak egy sort, maximum utánad vágnak egy sámlit, de akkora az embet már a liftben!

Az SZHP meg pont az ellenkezője. Sunyi, kiszámíthatatlan népség! Mosolyogva, bólogatva hallgatják, amit mondok, aztán bemennek a szobába, „mindjárt, hozom a cédulát!”, búgják, aztán megjelennek a sósavas flakonnal, mert ezek nem ám indulatból támadnak, hogy ami a kezük ügyébe, ezek előre készülnek! Az ötperdébe be sem teszem a lábam, annyi az SZHP-és! És DDMP-és!

Azok igazi konzervatív emberek, puszta ököllel vagy díszfokossal jönnek, vagy kardlapoznak. Az ember nem is hinné, az hogy fáj! De én mind közül a JTP-éseket utálom a legjobban! Igazi értelmiségi párt! Kinyitják az ajtót, aztán kezdik a nyafogást, okoskodást és lelkizést! Pfújjj! Zsibbad tőlük a fejem!  Na kérem szépen, köszönöm a türelmét, és akkor adja?

A szelvény?  Vagy a maflást?

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr521772292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2010.02.19. 10:52:46

Némi ellentmondást vélek felfedezni a vérnyomásmérés és a horgászbotra rögzített doboz között. Ez persze semmit nem von le a poszt ismételt remek,találó megállapításaiból.
És vajon Dr. Bukszos Ferdinánd ügyvéd úr miből tudja finanszírozni az egy havi ingyen munkát? Csak nem abból, hogy szociális érzékenység címén, korábban meg jó lehúzta az ügyfeleit?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.02.19. 11:40:01

@Szalacsi_Dezső:
Meggyőztél. Ki akartam szedni már tegnap is a vérnyomásos részt, most megtettem.

Zorita 2010.02.19. 15:09:25

Felsőbb Demokrácia Kereső - Magyar Történelmi Párt
Gólemtestű Pofonosztók Pártja
Kisnyugdíjasokat Terelgető Párt
stb...

Intizar 2010.02.19. 19:42:39

Ahh...
Parti Nagy Lajos keze betette a lábát.
Gyönyörű!
süti beállítások módosítása