HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

SZERELMI HOROSZKÓP FÉRFIAKNAK

2010.08.30. 15:31 Szocio Pata (kikvogymukblog)

A Kosok sátrába a Szent Anna tónál bemászik egy sepsiszentgyörgyi lány, akivel félálomban csókolóznak, majd másnap fürdeni mennek a tóba. Nudiznak. A lánynak, ahogy kibukkan a víz alól, úgy leng a melle, mint egy 70-es évekbeli osztrák szoftpornófilmben.

A Bikák nyakán egy békés megyei depreszív borárus lány lóg, aki állandóan a nyomukban jár, felmegy utánuk az albérletükbe és részegségüket kihasználva felajánlkozik nekik. Reggelre elmosogat a konyhában, majd elmegy és felköti magát a Csepel szigeten egy fára.  

Az Ikrek a Szimpla Kertben leülnek két lapp lány asztalához, Finlandiát rendelnek, de már olyan részegek, hogy azt sem tudják elmondani: „Tulitikkutehtaan Tyttö”. A norvégmintás pulóvert viselő lapp lányok leplezett undorrral felemelik az asztalról a kissé gyűrött Lonely Planetet, és elsietnek.

A Rákok a Grinzingiben csapatják az agyukat, majd leszólítják a szomszédos asztalnál züllő lompos, német szakos bölcsészlányt, akinek felteszik a „Honululu vagy Kamcsatka?” című ízléstelen vicc kulcskérdését. Legnagyobb meglepetésükre a lány ismeri a poént, és fél óra múlva a Bródy Sándor utca 6. számú ház kapualjában lepippantja őket.

Az Oroszlánok szerelmi háromszögbe bonyolódnak egy féltékeny békéscsabai tornatanárral, aki felutazik Pestre, és végigüldözi őket az éjszakában. Hajnalban kukákat borogatva verekszenek az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, majd közösen megisznak egy felest a Gödörben.

A Szüzek asztalához részeg, kéjvágyó középkorú nő ül a Piafban. Henessy-t rendel magának, majd elmeséli, hogy guminő a cirkuszban. 

A Mérlegek a Mikszáth téren a legmesszemenőbbekig elmennek egy szőkével, felviszik őt az albérletbe, vetkőztetni kezdik, érik a testét borító apró szőke pihéket.  Kiszaladnak a vécére, és öklendeznek.

A Skorpiók felszednek egy szomorútekintetű, szép szemű fagyislányt a Gelatóból, felviszik lakásukra, főznek neki, de amikor felszolgálják a gerslis lecsót, a lány hangtalanul zokogni kezd.

A Nyilasok rosszul nyitnak fel egy Drehert a Klauzál téren, ezért a palack kicsorbuló széle felsebzi a szájukat, melyből ömlik a vér. Ezután félig vakon beszélgetve elirányítanak két lányt a Nincs Pardon-ba. Az egyiket később feleségül is veszik.

A Bakok a Liszt Ferenc téren megismerkednek egy részeg pornó-szinkron színésznővel, aki fejből felmondja nekik a Mélytorok kettőt.

A Vizöntők rossz lehelletű budai lánnyal kelnek szerelmi viszonyra egy belvárosi plébánia hittanóráján, de nem sokáig tart a kapcsolat, mert nem szívesen csókolóznak a lánnyal, aki ráadásul kócból fon infantilis babákat nekik.

A Halak a 400-ban részegen megismerkednek egy csodaszép lánnyal. Reggel kijózanodva rémlik, hogy sikerült randevút megbeszélni egy virág-nevű presszóban hatkor. De azt se tudják, melyik nap hatkor. Ezért minden nap végigjárják a belváros virág-nevű presszóit, hátha ott várja őket a lány. 

 
 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr22258985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2010.09.02. 14:33:13

Diszkriminációt vélek felfedezni. Nem mindenkinek egyformát jósol a horoszkóp. :-)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.09.02. 18:08:08

@Szalacsi_Dezső: Hát a horoszkóp márcsak ilyen. De milyen unalmas lenne, ha mindenkinek ugyanaz jönne ki :)

zaturek 2010.09.03. 10:30:18

Én vízöntő vagyok, és velem tegnap éppen az történt, ami itt le vagyon írva. Hátborzongató! :)

Zorita 2010.09.07. 08:38:21

de én nem akarom, hogy bemásszon hozzám a lengőmellű székely lyány

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.09.07. 13:57:14

@Zorita:
Na ja, de ez horoszkóp, jóslat, ez nem kedv kérdése. Ez bekövetkezik. Egyébként ne utazz el Erdélybe.

Zorita 2010.09.07. 14:04:42

@Szocio Pata (kikvogymukblog): oké, annyira nem félek, mert férfi sem vagyok, csak mindenképpen le akartam írni azt a szót, hogy lengőmellű

zsanka · http://csombor.blog.hu 2010.09.10. 15:53:39

Tudom, hogy nem kívánságműsor, de lesz női változat is?:))

A lengőmellű se rossz, nekem a lecsós gersli felett hangtalanul zokogó lány a kedvencem és persze a befejezés. De az egész jó.... Krúdyt juttatta eszembe, de ezt majd a Völgyek Művészével fogom megbeszélni, asszem:))

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.09.10. 15:57:30

@zsanka:
Nagyon szívesen megírnám, mindent az olvasókért, csak az van, hogy ezek saját élményekből vannak kissé kiszínezve, szóval félek, hogy a női változat halovány lenne. Vagyis nem félek, hanem tudom. :)
süti beállítások módosítása