HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

A KÉKDUNATÉVÉS

2009.12.22. 08:07 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Most pedig következzék szívünket oly andalító édesbúsborongós melódia a halhatatlan Páger Antal és Tolnay Klári felejthetetlen tolmácsolásában a Lila orchideák, azhogy „mondjátok el, hogy szeretem!”, igen, s mondjátok el azt is, hányan kívánják eme édesbús keserves, szívünknek mégis oly mézédes örökzöldet Kárpát-medence szilaj bércein, s azon is túl, oláhföldön, rácországban, tótvidéken, taljánországban, messzi tengereken túl, az újvilágban, sivatagban, pampákon, tajgákon keresztül mindenhol, ahol magyar szív lüktet, az értől egészen az óceánig, ahol a sorsverte  magyarságnak élni s halni kell, hisz azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne, s aki otthon van, az mind küldje el jókívánságát távolba szakadt hazánkfiainak, ahogy teszi azt Boróka s Lóri nemes Erdélyország szívéből, Kincses Kolozsvárból, forró szeretettel küldve a dalt test vérüknek, Attilának, ki bár messzi Torontóba szakadva, de szívében emlékezve hazájára bizonyosan szeretettel hallgatja szülőföldje hívó dallamát, és küldi még rajtuk kívűl Nándi bácsi, Sönti néni és a porontyok a véráztatta Zentáról Pankának Zuglóba nevenapja alkalmából, Böffenzauber tánti Burgerlandból a kispockoknak bevonulásunk hetvenedik évfordulójára Munkácsra, Szvetlána Magyarova és Botond Koncsik a tátra fenyveseivel ölelt Poprádról Pityu néninek és Era bácsinak házasságuk ötvenedik évfordulója alkalmából, Abdul Abdáról Jafarnak Jaffára ötvenedik felesége alkalmából, Oláh Britni és Párisz a nyolcból unokatestvéreinek Dzsennifernek és Kevinnek felmentésük alkalmára Olaszliszkára, Patakbaum Áron és Ezra Tel Avivból Budapestre a Dohány utcába testvérének, Patakvér Andrásnak Gárdista-avatásának első évfordulójára, Szilu bácsi a zaboltátlanul kanyargó Felső-Tisza mosta Ungvárról Yolongónak Bár Bicva alkalmából Torontóba, Kálmi bácsi és a sündörgők Nagyszalontáról Buckónak piros öve alkalmából Kobéba, Mukalala Sámán Abalele Kongóból Szinxua Párthus Ponxőnek Tibetbe a taxissztrájk 20. évfordulója alkalmából, Noé a bárkáról Neónak ébredése alkalmából a Mátrixba, Emzéperiksz a jövőből Mézga családnak Budapestre és azt üzeni, hogy HAGYJA MÁR BÉKÉN A FRANCBA MINDEN MAGYAR!

Tetszett? Akkor Téged vár a következő KEDDEN és PÉNTEKEN a Dunatévés, a Spirituális választerapeuta, a Büfészínész, a Szittya, a Panelproli, a MLM-es, és az összes ismerős arc. Ajánld a blogot ismerőseidnek, küldj ötleteket, és mi elmeséljük, kik vogymuk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr851615074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zorita 2009.12.22. 12:12:09

hühh, meccsoda dervistánc_kerekedett_itt_a_VÉGIRE

@ndtomas 2010.01.03. 21:26:18

"britni és dzsennifer, meg MZ/X"
hangosan röhögök :D
süti beállítások módosítása