HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

A SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉG ELNÖKE

2010.03.09. 08:06 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Kedves Szülők!

Küldöm nektek a SZMK-vezetők tegnapi gyűlésének memóját:

Jelenlevők: Csabi anyuka, Kevin anyuka, Bence apuka és Timi Apuka.

Napirendi pont: az iskolai menza. Mivel sok panaszt hallottunk, kérek minden kedves szülőt, küldje el nekem a csemetéje menzatapasztalatait!

 

Kedves Szülők!

Sajnálattal jegyzem meg, hogy múltkori körlevelemre csak Kevin anyuka, Bence anyuka  és Csabi anyuka küldte el az észrevételeit. A többieket talán nem érdekli gyermeke helyes táplálkozása?!

A vélemények alapján összefoglalom a menzára vonatkozó megjegyzéseket:

A leves: Édes. Savanyú.

A főétel: Hideg. Meleg. Langyos. Zsíros. Száraz. Túl sok. Túl kevés. Ehetetlenül híg. Ihatatlanul sűrű.

Az ivólé: nem 100%. 

A menzás nénik: Kócosak. Öregek. Lassúak. Hazaviszik a maradékot.  

Az észrevételeket és a labormintákat továbbítom az iskola igazgatójának, a fogyasztóvédelemnek, a tisztiorvosi szolgálatnak, valamint a kerületi ügyészségnek is.

 

Kedves Szülők!

Örömmel közlöm veletek, hogy a menzára vonatkozó észrevételeimre gyorsan reagáltak: három menzás nénit kirúgtak, kettőt előállítottak. Köszönjük Timi Apukának és kollégáinak a szakszerű intézkedést!

De ne pihenjünk, mert az iskolai büfé még hátravan!

 

Kedves Szülők!

Holnap, azaz kedden 14 órakor, azaz kettő órakor az iskolai büfé előtt csendes szülői demonstrációt tartunk. Minden szülő hozzon egy „Vesszen a chips!” feliratú táblát, valamint egy almát, amelyet a demonstráción a büfé elé szórunk.

 

Kedves Szülők!

A tegnapi tüntetésen öt szülő jelent meg (Csabi anyuka, Kevin anyuka, Bence apuka és Timi Apuka és jómagam). Csabi anyuka kérdésére, miszerint miért nincs alma a büfében, az iskolai büfés arra hivatkozott, hogy idézem „Aztat a gyerekek nem veszik!” Erre azt feleltük neki, hogy azért nem veszik, mert nincs is. És amikor ezen a büfés cinikusan felröhögött, véletlen jelleggel megjelent egy harmadik bé osztályos tanuló, és fél kilogramm „későérésű Jonagold almát” kért. A büfés erre káromkodni kezdett, ezek után megrohamoztuk a büfét és kiszórtuk a nyalókákat. Köszönjük a részvételt az anyukáknak és apukáknak. A jövő héten folytatjuk!

 

Kedves Szülők!

Örömmel jelentem, hogy a tegnapi, megismételt iskolai büfé-demonstráción teljes siker született! Kevin anyukával, Bence anyukával és Csabi anyukával csendben közelítettük meg az iskolai büfét, majd rajtaütésszerű próbavásárlásoikat bonyolítottunk le. Amikor Csabi anyuka nyolcmagvas szójacsírakekszet akart vásárolni, a büfés egy vágódeszkának tűnő tárggyal többször felé suhintott, mire mi lefegyvereztük, és egy konyhakéssel ártalmatlanná tettük. Miután elvérzett, őt és a berendezést kidobáltuk az udvarra, a falakat kiütöttük, és a helyükre biokertészetet telepítettünk.

Éljen a helyes táplálkozás! Reméljük, mostantól valóban egészséges és szeretetteljes közeg szolgálja gyerekeink testi és lelki fejlődését!

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr911823142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2010.03.09. 08:15:34

Óriási! :-)))))
Nálunk pont ez van. És emléxel az Usztics féle szülői értekelzeltre?
"Zsizsik apuka vagyok, a Zsizsik Zsoltika apukája"
Naponta kapok ilyen emileket a Bence anyukától, hogy mikor, hol kell demonstrálni és hogy a Zsazsa néninek mit kell venni a házassági évfordulójára.

marhaszív 2010.03.09. 10:17:22

én bizony elébe mentem a dolgoknak. eccerűen baszok pénzt adni a kölkeim gyanúsan ragacsos mancsába, hogy is ne, még elköltenék abban az istenverte átkozott büfébe. pfujj.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.09. 21:08:42

Hatalmi harc nincs az SZMK-n belül? Frakciók és reakciók? Nálunk az oviban nagyon durva, bár én sose érek rá résztvenni, csak hallom, hogy megint szervezik a táblás tüntetést és ellentüntetést.

Egyébként milyen jól hangzik, hogy Pata Apuka.

Rich.mond 2010.03.11. 15:33:26

Hehe:)
Az véletlen, hogy az SZMK szülők gyermekét kötelező jelleggel díjazzák az év végi ünnepségen?

Szalacsi_Dezső 2010.03.11. 18:13:28

@Rich.mond: Hát persze hogy véletlen. Csak nem képzeled? :-D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.13. 12:54:40

én a barrikád másik oldalán állok, mer' tanbá vagyok, bár ezt itt Komlón tancibácsinak mondják:)

a szülőkkel amúgy tényleg csak a gond van:)
süti beállítások módosítása