HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

SZÁJBERSZITTYA KALANDJAI

2010.06.08. 07:15 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Látjátok feleim szümtükkel?

Nagy szarban vogymuk!

Korcsosuland a világnak hálója, idegenszívűek, buzeránsok fattyai kattintgatnak azon! A sötétség démonai! Kihúny a magyar fény! A fény magyar! Eljövend a nemzethalál!  Bizony elmondom néktek, hogy történik ez, elmondom én, az utolsó szittya Táltos, ki tűzzel bűvöl, parazsat ugrik, bioenergiával gyógyít magtalan asszonyt, pikkelysömörös férfiút, bélférges csimotát, és aki mindezt felteend a www.szittymagor.blog.hu weboldalra, hogy minden magyari szerte a Kárpát medencében és túl az óceánokon, okuljon belőle! Tekeredjék a hálón a hunoknak tudománya! Hujjahujjahajjj!

Aki az „ősteremtés” fórumra linkele, meglátja, hogy a földet a szittya világegyetemnek előljén magoriak népesítették be Mezopotámiától Atlantiszig, Kárpát medencétől a Maják birodalmáig! Magor a fény! A fény magor! Ott van minden magor arcán a fény! A fény arca tiszta, jámbor, ármánytalan. A magor fény egyenes, tiszta tekintetű, hamar tűzbe lobban, de nem éget oktalanul!   Jézus is magor. A magor Fény hercege! Mert mikor az asszony vajúdott, nagy fényesség támadt, majd a kisded testet öltött. Mikor a bába megfogta, a gyermek súlytalan volt, aztán súlya lett. Fényként hordták ki, és ő fényből öltött magának testet! Hujjahujjahajjj!

De jajj, mihelyst gondolataim béposztolám, máris az idegenszívűek kattingatának rá, s kommendálják undok szavaikkal azt!

Elsőként „Krónikás59” jelenék meg, s kezdé szokásos sületlen szüvegelést az finnugoroknak magoriakhoz való rokonságáról. Tudálékos, ámde ártalmatlan kurafi, kit egy-két visszakommendálással küldök gyorsan a halálmadárnak véreres vesszejére. Ám az igazi harc még csak most kezdődik! Hujjahujjahajjj!

„Nico” és „Antimagyar” érkezék, s egymás kezéből kivéve a klaviatúrát gyalázák hunor s magor  szittya népét. Vélük már vérre megy a szittyaharc. „Nico” kezdé a mongolozást, majd „Antimagyar” pedzé szellememnek állapotját rokkantnak nyilvánítani, mire én a kettős honfoglalás elmélettyének tüzes nyilát zúdítom reájok. Nico a dákó-román elmélettel támad, én menekülést színlelék a fórumról, mint hont foglaló szittya eleink, ám váratlanul visszakattintva megsemmisítém őket ősmagyaroknak ízletes káromlásival.

Most érkezik „Tevje75”, kelletlen-kellemetlen kurafi, s kezdé szokásos oktondiságát Jézus Krisztusnak, a Fény Párthus Hercegének az sémi eredetjéről. Kommendjeit azonnal visszájára fordítom, s gyilkossá bélyegzem az Bibliának héber nemzetjét, ki keresztre feszíté a magor Jézust. „Tevje75” most lenáciz, mire én az Tiszaeszlárnak vérvádját zúdítom nyakába. Rövid, gyilkos kommendek pattoganak eztán, de végül hívám az jámbor blogmoderátort, s közösen kimoderáljuk az izráelitát! Hujjahujjahajjj!

Árpádnak népe hejjj! Büszkén tekincsetek reám, a szájbertáltosra, ki harcnak fáradtságától cseppet sem törék, vágtatok új és új csatára, ádáz indulattal kalandozék tovább, s tovább a világnak hálaján! Irány a HVG onlájn, hol szétoffolom az kozmopolitákat!

 

folytatás következik...

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr722064716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2010.06.08. 07:26:21

"szokásos sületlen szüvegelést az finnugoroknak magoriakhoz való rokonságáról."
Nagyon korszerűen írod. :-))

Ernoke 2010.06.08. 09:24:51

www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow

egyébként pedig mindez szó szerint igaz, megírta az ufómagazin is, h találtak székelyföldön egy idegen űrhajót, amelynek oldalára rovásírással az "isten velünk van" szöveg volt felírva.

aki ezt tagadja, az nem lesz miért életben maradjon.

Szalacsi_Dezső 2010.06.11. 11:56:57

@Ernoke: mint a viccben: "Ave Cezar Vavan"
süti beállítások módosítása