HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

AZ MLM-ES ISMERŐS

2009.12.16. 18:51 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? De rég találkoztunk! De örülök! De jól nézel ki! De frankóra! Na figyelj már egy kicsit, lenne egy fél órád számomra? Nem most, majd! Belediktálod szépen ide a noteszomba, hogy mikor, és akkor. Hogy miről lenne szó? Rólad. Az egészségedről. A családodról. Az anyagi helyzetedről. Na most ne hidd, hogy ez valami vallási izé, vagy piramisjáték, az ilyeneket én utálom a legjobban. Ez szín-tisz-ta üz-let, érted? Közben még egészség is. Mert azért annyira nem nézel ki jól. Sápadt vagy, karikásak a szemeid, na köpj rá a falra! De frankón, köpjél már! Na, hát habos, tehát lúgos, mindjárt láttam, hogy sejthiányod van!

De a természet már ezer és ezer éve ismeri a megoldást:

Aqua Negra! Feketi víz! Egyenesen Tanganyikából. Nagyon bejön a cucc, hidd el! Na most én nem sorolnám fel, hogy mi mindenre, az egy másik alkalom, de a lényeg a lényeg, hogy ilyen sejtképző hatása van, és nyolcvanöt hónappal meghosszabbítja az életet. Átlagba. Ezt amerikai tudósok mutatták ki sejtizotópos vizsgálatokkal 2007-ben az Kaliforniai Forever Young Academy Laboratóriumban.  

Na most nézel mi? Nagyon vágom én ezt a dolgot! Diplomám van róla! Tavaly elvégeztem az orvosit, na nem a SOTÉN, az nudli, ez annál sokkal magasabb rangú, az akvanegrások szervezik szombatonként. Apropó, Te tudod, hogy minket direkte ma-ni-pu-lál-nak?!  Az orvosmaffia meg a gyógyszerészmaffia! Hogy direkte csinálják az öregedést? Világszerte! Pedig az ember normálisan 170 évig élhetne! És nem kellene hozzá kemikália, csak napi egy pohár Aqua Negra! Az ott lefolyik bele a vesédbe, aztán csinálja ottan a sejteket, nem egyet, több ezret, milliót, több zsák új sejtet csinál a vesédben, azok meg ott lesznek életed végéig, mint Marci hevesen, és ha egy sejted elhal, azok beugranak helyette, olyan ez, mint a pótkerék, sitty sutty, ezt a hasonlatot én találtam ki!

Na már most ebben az az okosság, hogy külsőleg is! Nekem például bőrhiányos volt az arcom, a bőrgyógyász azt mondta, néhány hónap, aztán zsupsz kilyukad az orrom körül, tiszta lyukas lesz az egész fejem, képzelheted mit átéltem, aztán megmostam Aqua Negrával, és fogd meg! Van bőr rajta, mi?!

Na most nem a pofámért kezdtem neked a témát, vágod. Mert most jön a lényeg! Nem tudom, melózol valamit? Na gondolom kurvára unod már, mi? Abbahagynád? Nahiszen! Én például karateedző voltam, ilyen felnőttképzés. Gondolhatod, mennyire utáltam a sok hájas, nagypofájú napközist az erőszakos anyjukkal együtt! Gondoltam, belevágok az Aqua Negrába. Mit vesztenék? Aztán?! Két hónap múlva felmondtam a dozsóban! A szenszei csak nézett, amikor villantottam neki a kétszáz rongyot! És tudod, mi a vicc? Hogy ez a lovetta napi két órával perhó realizálódik! És nem ám, hogy csicskázok! Marketing! Lájtosba. Kommunikáció. Elmegyek a nővéremhez Maglódra, megkommunikálok neki egy alapcsomagot, és az már alapba tíz rongy.

Na már csillog a szemed, mi?! És akkor hol van az, hogy fél év alatt összejön a zsír új Bömös?!

Na ez az! Először én is így néztem, mint te, hitetlenkedve, tudod jól, én aztán milyen cinikus pali vagyok, hozzám képest a Fábry Sándor Kalkuttai Teréz, anyja, mondom ez valami hülyeség! Egészen a hónap végéig! Amikor ott volt tíz darab húsz-ez-res a kezemben! Érted?! Ott markolsz kétszázezret! És akkor még csak a bronzkörbe vagy! Érted?! Az ezüstösök a tízszeresét, az arany az meg már miközöd hozzá!

És a bronz az igazán nem vasziszdasz! Kiépítesz öt bokrot, aládkerül 50 háziasszony, az pont ötszáz flakon Aqua Negra, és az akvanegrások máris színezik a bronzodat! Hú, az milyen szép! Ott állsz Budapesten, az Erkel Színház nagyszínpadán, kétezer Akvanegrás tapsol és énekel, és akkor szól a Zorántól az hogy Apám hitte, és három csaj festi a vessződet bronzra. Most mit röhögsz, ez nem vicc, képzelheted, hogy könnyeztem a meghatástól?!

Na most, gondolom, neked is hiányzik, hogy megtapsoljanak, hogy Egy Csapathoz tartozz, hogy Egészséges Légy, és hogy sok-sok pénzed legyen!

Nem tévedtem nagyot, mi? He? Héhó, hékás, csorog a nyálad! Na figyelj, nem kell, hogy most Igent vagy Nemet mondjál! Gondolkozz!

De azért megkönnyítem a dolgod, adok egy multimédiás csomagot, az neked semmibe nem kerül. Csak nézd át! Don Akson van rajta, ő találta ki ezt az egészet, egy olyan csávó volt, mint te meg én, tök senki, aztán most meg a Swarzenegger a szomszédja neki! Pedig csak egy csóró volt, és sejtje is csak annyi volt neki, hogy az már kritikus szint, már lemondtak róla, ráadásul pénze se volt, hogy gyógyítsa magát, szóval ott haldoklott csórikámMiamiban a tengerparton, aztán eszébe jutott, hogy el kellene mennie Tanganyikára egy kis Aqua Negrát inni. Aztán három évig csak Aqua Negrát ivott, semmi mást, nem evett, nem ivott, csak Aqua Negrát, és amikor az anyagcseréje már olyan konkrét volt, mint ide Lacháza, akkor meggyógyult! Na de ez rajta van a bevezetőben!

Ne ijedj meg, nem kell végigböngészned az egész 800 percet! A harmadik és az ötödik és a hatodik fejezet a lényeg. Hass! Alkoss! Gyarapodj! Én már ötszáztizenhétszer megnéztem! Azért hatok ennyire jól rád. Mert tudom, mit akarok. Tudom, te mit akarsz. Tudom, hogy mit akarok, hogy tudj! És tudom, hogy mit fogsz akarni tudni!

Na és akkor most diktáljad bele a dátumot a noteszbe! Szombat? Meghívtad a haverjaidat?! Na mért lenne gáz?! Sőt! Ebéd körül ott vagyok! És viszek nekik öt csomag Aqua Negrát!

 

 KOMMENTELJ! KÍVÁNCSI VAGYOK A VÉLEMÉNYEDRE!!!!

Téged vár a következő KEDDEN és PÉNTEKEN a Dunatévés, a Spirituális választerapeuta, a Büfészínész, a Szittya, a Panelproli, a MLM-es, és az összes ismerős arc. Ajánld a blogot ismerőseidnek, küldj ötleteket, és mi elmeséljük, kik vogymuk!

 

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr811602789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.12.18. 08:24:19

navégremá, külön blog a sok hülyeségnek. :)

Mitya Ivanov 2009.12.18. 09:18:49

még egy blog, ami a kedvencekben landol. Csak tudnám, hogy ki fog helyettem dolgozni. egyet mondhatok: én nem

fade 2009.12.18. 10:12:55

Zseniális, élvezet minden sorát olvasni!

De egy durva dolog kimaradt: amikor a kedves MLM-es csillogó szemekkel áradozik a "nagyfőnökről", aki már gyémántplatina szintű értékesítő és ő már nagyion nagy emberek között mozog. Múltkor is meghívták a Koko meccsére, a páholyba ám! :)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2009.12.18. 10:34:33

@fade:
Köszi!
Adtál egy jó tippet, lehet, hogy lesz folytatás is, a figurák visszajönnek néha!

warrenbarton 2009.12.18. 10:46:01

"Nekem például bőrhiányos volt az arcom, a bőrgyógyász azt mondta, néhány hónap, aztán zsupsz kilyukad az orrom körül, tiszta lyukas lesz az egész fejem, képzelheted mit átéltem, aztán megmostam Aqua Negrával, és fogd meg! Van bőr rajta, mi?!" - Zseniális*

Én még megfűszereztem volna a szerencsétlen áldozat kérdéseivel, helyesléseivel, amivel hűde tájékozottnak akar látszani.

Várjuk a többit! :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.18. 10:48:05

Na, fogok írni még én is hasonló témában, de inkább nem lövöm le előre, mert leírtok helyettem mindent.

Szoció, izzítsd tovább, tempó! :)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2009.12.18. 10:52:46

@warrenbarton:

Készülnek :)
A következő a Duna Tévés lesz!

GAbica 2009.12.18. 11:13:58

Még egy blog, ami bekerült a könyvjelzőkbe :)

fade 2009.12.18. 12:03:42

@Szocio Pata: OVB pénzügyi tanácsadókról meg bórkernetesekről külön posztot kérünk. Tudod, menő öltönyben, zselézett haj, mélyen ülő sunyi szem, nagy duma, meghív egy kávéra(!), elemzi a teljes európai nyugdíjhelyzetet és részvényalapokat meg amúgy mindent, amit a múlt heti szombati előadáson a szájába rágtak. Hegyes orrú cipője van, fémszíjas óra, tonnányi mappa és papír céges logóval. A kocsija meg persze saját, egy lestrapált Opel Astra még a kilencvenes évekből... :)

creeper 2009.12.18. 12:56:32

Ez király volt, feliratkoztam :)

hana 2009.12.18. 18:35:25

Azt se felejtsd ki a következő részből, hogy a már emlegetett nagynagynagyfőnök, idézem

"Felhívtam délelőtt tízkor (vagy délután kettőkor) és tudjátok mit csinált?

Negyedperces hatás szünet

Golfozott a kisfiával.

Negyedperces hatás szünet

Igen, mert egy ilyen szinten lévő ember megteheti blablabla, innen tudjátok ti is, --> dógoznak helyette, és NEKTEK is ezt kell elérni! LOL

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2009.12.18. 22:38:13

@fade: Igen, egy MLM-es poszt kevés ide szerintem is, a brókernet pedig a becserkészéssel is ütős: érdekli egy új életpálya? (Nem állás, mert az nincs.) Pénzügyi területről önt ajánlották, és ha találkozunk, a megbeszélés végén megmondom, ki volt.
Trendi mostanában az antiaging, először csak nem öregszel, aztán fiatalodsz, de nem ám víztől, hanem genetika meg high-tech cucc, ami csak bérelhető, nem eladó. Na ott nagy a bokor.

Kurvajó, Szocio Pata.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.12.18. 23:12:15

@fade: a helyi kiskutyából lett ovb-s pitbullkutyának egész látványos a q7-es fehér audija... nagy karizmata az a zsolti gyerek <-modorkodás.

wannee/mayaa/du/ yaru (törölt) 2009.12.19. 10:13:15

Hú, ilyen ismerősöm nekem is volt, csak ő mágneses C-vitaminra akart rábeszélni...alig bírtam lerázni.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2009.12.19. 11:02:30

@hana:
Köszönöm a remek ötleteket, nekikezdek megírni. És hálából érte, csinálok egy hétvégi különszámot: Réz András és Müller Péter a szeretetről és a honfogalásról. Holnap lököm.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2009.12.20. 18:45:46

ja igen. részvétteljesen meg is kérdezik: "mennyit is keresel most?óóó, az maximum az éhhalálra elég...de ha megveszed 500000000 ft-ért a kezdőcsomagot...blablabla, pár hónap és felmondhatsz!"

anyádat.
a bőrhiányon sírva kellett röhögnöm:D

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2009.12.20. 19:16:25

Jaja, a "kezdőcsomag", ezt is beleveszem a legközelebbibe!

Vágási Matyi 2009.12.21. 01:29:14

@warrenbarton: Ezt akartam én is kiemelni, kurvajó!

Csak így tovább!

Stupidella 2009.12.23. 11:26:32

Ez igen, királyul benne van minden egyes tipikus, betanult agymosó-szöveg!

zeugma 2010.01.08. 18:38:19

Valaki szerezzen már nekem egy üveg akvanegrát! Egészen meggyőzött! :-DD

Dijie 2010.02.01. 12:47:10

@hana: "A barátnőm apjának a szomszédjának a fia főorvos volt a Rókus-ban, de otthagyta...és már csak ezzel foglalkozik..."...:))))
süti beállítások módosítása