HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

A KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ

2010.05.04. 07:36 Szocio Pata (kikvogymukblog)

 

Üdvözlöm a tisztelettel megjelenteket, első de nem utolsósorban a polgármester urat, és ha kapok egy kis idekoncentrációt, azonnal belecsapnék prezentációmba, mely a „Wonder SPA Istvánváros” project nevet viseli.

KLIKK.

1. csárt. A BEMUTATKOZÁS: cégünk, a „Little Gate” Kommunikációs Tanácsadó hatékony segítséget nyújt megbízói kommunikációs tevékenységének fejlesztéséhez, mely során egyesítjük a klasszikus sajtókapcsolati píárt, az online eszközök adta lehetőségeket és a kreatív kommunikáció egyéb elemeit.  

KLIKK.

2. csárt. A PROBLÉMA: a Kerület (Istvánváros) uszodaberuházásának pénzügyi visszásságai miatt indított ügyészségi eljárás, melybe a sajtó, és most itt elsősorban a bulvár és ellenzéki média értendő, a tisztelt polgármester úr személyét is belekeverte, vagyis egyszerűen: „pénz nincs, uszoda sincs.”

KLIKK.

3. csárt. FELADAT: A PROBLÉMA helyes lekommunikálása a lakosok irányába, a téma kitematizálása a köztudatból, illetve átpozicionálása egy pozitív vagy semleges hangvétel irányába.

KLIKK.

4. csárt. ESZKÖZEINK: Ami van: kreatív ötletek, tapasztalat. Ami nincs: pénz és uszoda.

KLIKK.

4. csárt. MEGOLDÁS: Kreatív kommunikációs ötletek skálája a pozitívtól a sokkolóig. Csak tudjanak választani!

KLIKK.

5. csárt. „A FÉNYUSZODA” Az el nem készült uszoda helyén egy fényinstalláció a tervezett megnyitó napján. Látványos ünnepségen kivetítjük az uszoda tervrajzának virtuális makettjét. Üzenetünk a lakosok felé: „Kerület, amely fényárban úszik!”.  Előnye: látványos, sikerközpontú, olcsón kivitelezhető.

KLIKK.

6. csárt. „USZODÁT MINDENKINEK!”. Ingyen uszodabérletek osztogatása a minden kerületi lakosnak a fürdőszezon első napján. Előnye: nem kerül pénzbe, sőt azt a képzetet keltjük a polgárokban, hogy valamikor csak megépül az uszoda.

KLIKK.

7. csárt. „ÚSZÁSELLENES NAP”. A fürdőszezon első napján egy nagyszabású rendezvény, amelyen az úszás ártalmaira hívjuk fel a figyelmet. A rendezvény javasolt témái:

  • Bőrgombák és nemibetegségek az uszodákban - előadás
  • „Ellenségünk, a klór!” –vegyészek előadása a gyilkos gázról
  • Beszélgetés medencébe fulladt gyermekek megtört szüleivel

Javasolt szlogenjeink:  „Maradj szárazon!”. „Kint vagyunk a vízből!”. Az ötlet előnye: sokkoló, hosszú távú hatás.

KLIKK.

 

8. csárt. „TALPUNK ALATT A MÚLT” Nagyszabású kommunikációs kampány (kerületi TV, újság, internet) a tervezett uszoda alatt feltételezhető kelta sírvárosról, amely a Polgármester Úr kulturális elkötelezettségének köszönhetően háborítatlan maradt. Közös koszorúzás egy ír régész-druida küldöttséggel, akik hálatelt szívvel köszönik meg a Polgármester Úrnak, hogy megőrizte őseik örök nyugalmát. Délután közös sörözés és a Celtic meccs nézése kivetítőn.

KLIKK.

9. csárt. „KIRIE ELEISZON!” Nagyszabású sajtókampány a Polgármester Úr vallási elkötelezettségéről. A Polgármester úr a fürdőszezon első napján a kerület főterén nyilvánosan megtér, bérmál, elsőáldoz, gyón, flagellál, vagyonát szétosztja a lakosság között, majd elutazik Lourdes-ba egy hosszú lelki zarándokútra. Indulás előtt megbocsájt a tolvajoknak és sikkasztóknak és megátkozza a monetáris rendszert.  

KLIKK.

10. csárt. „TÚLÉLÓ TRÉNING” Cégünk szervezte outdoor túlélő tréning az önkormányzati képviselők és dolgozók részére, mely során felkészítjük őket a lakosság részéről várható verbális és egyéb inzultusokra. A „Hol a pénzünk te köcsög?!” játék pszichodramatikai úton tanítja meg a résztvevőket a hatékony kitérő válaszok elsajátítására.

KLIKK.

11. csárt. „ÖSSZEFOGLALÓ”. Végül de utolsósorban szeretném megköszönni az odatürelmet, melyet Polgármester úr tanúsított a prezentáció irányába és kifejezni reményemet, hogy az ötletek elnyerték a megfelelő pozitívumot egy jövőbeli megvalósítás felé. Hajrá Istvánváros!

Ügynökségi honorárium: 25% az uszoda költségvetéséből.

 

 
 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr191972971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.04. 13:51:11

Profi ez a little gate, az ötletek nagyon jók, a fényuszoda és a bérletosztás mellett (kedvenceim) még a zöld vonalat is lehetne erősíteni, miszerint környezettudatosság kell, a víz nagy kincs, vigyázzunk rá, ne használjuk olyan helyen, ahol a fröcsköléssel pazarolhatjuk (vö. uszoda).

"csárt" nem inkább szlájd?

Omenaton 2010.05.04. 13:53:09

én az 5. („A FÉNYUSZODA”) vagy a 9. („KIRIE ELEISZON!”) megoldást javasolnám a méltóságos polgármesterúrnak !

(A 9. a legviccesebb :)

Zorita 2010.05.05. 14:05:38

mennyire jó! elképzeltem a kommunikációs tanácsadó rezzenéstelen arcát, ahogy unottan vetít :D

Szalacsi_Dezső 2010.05.05. 17:23:46

De szerintem a Pata ezzel valahol tényleg indult, csak nem Istvánvárosban hanem Lujzavárosban.

@Levéltáros: Szerintem direkt csártott mond, utalva ezzel arra, hogy ő régi motoros a szakmában és már akkor is ezt nyomta, amikor még tényleg a flipcsártra rajzolt a letörölhető filccel.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.05. 19:22:56

@Szalacsi_Dezső: Ez a Pata még annál is profibb, mint aminek kinéz, tényleg jó ez a csárt.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.05.05. 19:36:52

@Szalacsi_Dezső:
A következő párbaj témája: csárt vagy szlájd?
És valami magyaros kifejezés, olyan kazinczys? Lappantyú, oldaláncz, ilyesmi?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.10. 11:15:04

@Szocio Pata (kikvogymukblog): Fólia, ha arra utalsz, hogy régen kezdted a szakmát. Vetítmény, ha egyenesen Kazinczy leszármazottja vagy.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.05.26. 15:07:33

Nekem végig Kern András hangján szólt az egész a fejemben. Ez mit jelent?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.05.26. 15:30:31

Nem tudom, de azt hiszem, a belső hangok a pszichiátria területéhez tartoznak :)
A Kern jó választás!
süti beállítások módosítása