HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

A REKLÁMKREATÍV

2010.01.29. 08:22 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Megsúgom neked a jó reklám titkát. Mert megérdemled!

Légy KEC! Kúl. Eredeti. Célcsoportorientált. Én már ötven, de még mindig KEC. Mert ott vagyok, ahol. Azt csinálom, amit. Úgy, ahogy. És az vagyok, aki. Párhuzamos a pillanattal. Ha KEC vagy, bármit eladsz, ha nem, nyakadon minden! Na figyizz!

Itt van ez a marék tökmag, vágod? Én egy perc alatt akkora kampányt beflesselek neked fullra, hogy efemszízsi és rizönváj, benefittes misszidzs, técéer és bétéel ezerrel. Úgy bepozícionálom a piaci szegmenst, hogy a célcsoport, mint légypapír, és a megrendelő megnyalja mind a tíz faszát, Gutbessergösser, értve vagyok?

Hát akkor dzsásztdúit!

Kezdjük a névvel. Az az alap, olyan, mint a pléjgomb: hiába hájtek a cuccod, ha nincs mivel benyomnod a mjúzikot.

Szóval a név legyen....tök mag, de nem így egybe, hanem külön, Tök Mag, vágod mekkora szóvicc, totál KEC, vágod?

Most jön a szlogen, ami olyan, mint a stop gomb. Megállít. Elgondolkodtat. Mert szellemes. Frappáns. Például az, hogy „Nyamnyam”. Tök Mag – Nyamnyam...vágod, milyen KEC? 

A tévészpotot is dzsázdúit flesselem neked:

Kúl helyszín, lánygimi, hájszkúlmjuzikelfíling, csengetés, trendi szőkenőstényördögök kifele, mini a szoknya, laza a csacsogás, megjelenik az alfahím, férfiasan tökéletes, céronaldófrizura, bekkemfazon, bredpittprofil, nagggyon kúl, a verda legyen piros kabrió lilafelnivel, bedriftel a kapu elé, szőkenőstényördög nekifutásból anyósülés, nagyon jó bőr, képzelheted, fabulonabőreőre, padlógáz, nyomulás trendi környéken, kúl arcok integetnek, szmájli, a csávó lazából rántja a zacsit, bekínálja a cuccot a szőkenöstényördögnek, a legtöbb, ami adható, a csaj rágja a tökmagot ezerrel, vágod, mekkora pornográf utalás, a csaj szinte elélvez, padlófék, csávó kúlmozdulat, kiugrik...aztán....aztán....látjuk, hogy jó ha százötven, denidevitódzsunior, nagypoén, érted, a csaj totálkiakad. Tök Mag –  érted, tök-mag, mekkora poén! Nyamnyam!

Ennyi. Aranypenge! Vagy Pálma. Minimum. Geszti sehol. Ogilvy pláne. És valami nagyon kúl zene. Például Mátrix. Az nagyon-nagyon kúl és eredeti. És a pack shotban olyan mátrixos zöld kis genyák csorognak a monitorról. Mert ugye az internet. Mert ma már nem elég, hogy TV. Vírus meg gerilla. Legyél online a pillanattal! Mert azt vágod, hogy az internet mekkora robbanás?! Az a fless! Ma már mindenki csak azon! Bármi bárkit. És bárki bármit. Például vírust, mert most az a KEC. Hogy olyan mintha tényleg, de aztán mégse. Mindenki azt hiszi, hogy tényleg, aztán jó pofára! Fel mindent a jutyúbra! Valami merészet! Villantod a Tököd, benne a Mag, nettuddmeg, az hány letöltéspernap!

Meg az utcára! De nem ám hogy szitilájt meg péóesz! Csak gerilla! Graffiti! Rá a falra, hogy Nyamnyam! Ilyen stadionokba is! Ilyen meccsekre. Ilyen mozgóárusok. Ilyen Hajráfradi, a tökmag, a szotyi!

Azért ez mekkora fless! Na ezért vagyok még mindig KEC, érted már?! Mert jobb velem a világ!

 
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr421711700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sikamlós Jim DiGriz 2010.01.29. 10:35:23

Azért paródiából csuklóból kinyomni ide egy olyan full kampányt, ami megállná a helyét a mai magyar reklámvilágban - téged is minősít (csillagos ötös, mint mindig), meg azért a reklámszakmát is :D

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.01.29. 10:44:54

Inkább a reklámszakmát, de azért kösz :)

IndaMuncher 2010.01.29. 11:10:20

:) tényleg 5*

Ez nagyon Friss. Mint a Tök Mag.
Érted!!

Zorita 2010.01.29. 15:02:46

tényleg, mi lenne a világgal nélkülük, Gecco!

Rich.mond 2010.02.09. 15:49:24

@Jim "Marlboro" DiGriz: Nekem is gyanús a srác.Nagyon adom, ahogy kajakra vágja a marketinges-dumát.Nagyon ott van, vágod?:)

cd-r 2010.02.20. 17:24:10

jó poszt. látom magam előtt a full kokainfüggő koraötvenes tagot. :D
süti beállítások módosítása