HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

MISZ PÍSZÍ

2010.03.12. 07:17 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Szabad a bakoriknak tukánt tömni?  Mi a véleményed?

Ne röhögj, ez naon komoly! A Sünivel és Felipével tegnap ezen vitáztunk a Corvin tetőn, kicsit befáradva, mert az előző nap a Gödörben nyomultunk egy etióp-ujgur fotóművész szociokiállításán, akinek a képein oan munkájukat éppen elveszített emberek vannak, például hogy jön ki a zsidó munkásnő a bagdadi húsüzemből, kezében a kielégítés és teljesen ki van, szal tiszta katarzis! Nekünk is totál beütött az empátia, amit lecsapattunk némi pálinkával, összebarátkoztunk oan ujgurokkal, hát azok nagyon bírják a piát, ráadásul majdnemmagyarok, legalábbis őstörténet meg ilyesmi, néha ráturháztak a cipőmre, de nem rágtam be rájuk, mert ez oan kultúrantropológiai  etnofiziológia.

Szal későn keltünk a Takumival és Felipével, Takumi a volt barátom, japán szélhárfaművész, Felipe meg a mostani, kolumbiai masszőr, de még Takumival is lefekszem néha, mert nem akarom, hogy azt higgye, hogy a szexuális sztereotípiák miatt szakítottam vele, hogy a japánoknak kicsi a péniszük, meg ilyesmi, ezért még csak félig szakítottam vele, sőt le is fekszünk, mert azt sem akarom, hogy Felipe azt érezze, hogy csak a vad szexualitását szeretem, és intellektuálisan nem elégít ki, szal most úgy áll, hogy a Felipével szélhárfázok, és a Takumival fekszem le, hogy egyik se érezze kirekesztve magát.

Szal reggel nagyot tekertünk, vagyis a kritikálmásszra, mert majdnem lekéstünk, de azért a felemelésre megérkeztünk, hát, beszartam az erőlködéstől, mert az új cangám legalább ötven kiló, Amszterdamból hozattam az ebayen.

Ebédelni Ögcükkel voltunk, ő félig kurd, félig osztrák, naon jó fej, a fél lábát elvesztette Irakban, elvitt minket a kedvenc kurdjába, oan biokajálda, hogy ott minden fertréd meg riszájkling, ami azért jó, mert közvetlenül a kurd falvakat támogatod azzal, hogy lóbabos biorízst eszel, és ha kiszarod, azt egyből visszaforgatják papírrá, olvasókönyvet nyomtatnak belőle a kurd iskolásoknak az analfabetizmus ellen. Ki van ez találva!

Az eladófiú oan aranyos downkóros kurd menekültsrác volt, vásároltam tőle tíz darab maláriacsipeszt, mert azzal is a kurd maláriásokat támogatom, bár azt még nem tudom, mit kezdek velük, a teregetéshez jbiztos jó lesz.

Délután a West Balkánban nyomultunk, van ez az „Szenvedj velük!” klub, minden hónap harmadik szerdáján, oan empátiafejlesztő tréning, ien ebilitiszerű, hogy mindig valakinek érezheted a szenvedését. Most az amazóniai bacori indiánok szenvedését éreztük. Bacori, igen, csak ne úgy ejtsd, hogy „bacsori”, mert úgy a kormánykatonák csúfolják őket, hanem „bakorinak” ejtsd, mert az azt jelenti a nyelvükön, hogy „szent tukán”. Szal be kellett menni oan pálmák közé, az jelképezte az őserdőt, és ott oan ébenfákkal verték a fejem, majd a talpamat égették, miközben két kormánykatonának öltözött statiszta megerőszakolt. Király volt! Érezni a bakori indiánasszonyok szenvedését!

De a Felipe, aki maga is az Amazonas mellől származik, azt mondta, hogy azért nem ilyen egyszerű a történet, mert Kolumbia ezerkilencszázhetvenötben belépett a nemzetközi tukánvédelmi chartába, és ezzel garantálja a tukánok sértetlenségét, csakhogy a bakori indiánok levadásszák és kitömik őket, ami azért nagyon durva, és már évek óta megy ez a harc, hogy a kormánykatonák megpróbálják leszoktatni a bakorikat a tukántömésről, hol szép szóval, hol erőszakkal. Erre én mondtam a Felipének, hogy ez a megerőszakolás mégis naon durva, de erre azt válaszolta, hogy az is durva, hogy nyílméreggel bénítják le a tukánokat, akik még órákig is szenvedhetnek idegbénulásban, szóval nem tudtam eldönteni, hogy most akkor a kultúrantropológiai érdekek, vagy a környezetvédelmi tényezők, vagy a szociálszakrális szempontok,  és akkor Takumi is beszállt, de nem értettem, mit mond, mert elkezdődött a koncert. A Bea és a Terpeszek előzenekara, egy leszbikus szamojédkórus kezdett énekelni.

 

 

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr681833232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2010.03.12. 09:19:21

Húha! Ez naon jaú vótt!
Leszbikus szamojédkórus. :-D
Pedig a japóknak tényleg kicsi van, de ettől függetlenül oan arik.

Óvári 2010.03.12. 11:14:25

Nagyon jó blog! Nekem az mlm-es ismerős a kedvencem.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.12. 14:24:01

Hát ezt sajnos nem bírtam végigolvasni, a naon meg a vok az elviselhetetlen, rosszul leszek tőle. De ismerve a színvonalat, kurva jó a poszt :)

IndaMuncher 2010.03.12. 15:01:14

Gondolom Szeged és Budapest ad otthont az efféléknek. Hallom is, hogy ezt a fajta csajt felszedni lehetetlen. Kivéve ha minimum közel-keleti vagy dél-európai vagy.

Szalacsi_Dezső 2010.03.12. 17:56:17

Héé, Hőő. Haa... javítva lett a Beja és a Herpeszek, terpeszekre?
Vagy elgurult a "kavingtonom" ?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.12. 21:04:20

@Szalacsi_Dezső: Nemnem! Javítottam, szokásom. Másodszorra is a Tied a Kikvogymuk alternatív Kossuth-díja!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.13. 12:57:16

"szal most úgy áll, hogy a Felipével szélhárfázok, és a Takumival fekszem le, hogy egyik se érezze kirekesztve magát"

baszod, idáig tudtam elolvasni, most elmegyek röhögni egy órát ezen, utána olvasom tovább:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.13. 16:19:34

Lenne egy igen fontos szociográfiai kérdésem: ez a misz píszí amúgy ugye valami hegyvidéki milliomoskislány, csak hogy tiszta legyen a kép nekem:) esetleg diplomatacsalád gyermeke?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.13. 18:31:57

@vészmadár (pica pica): Ezt rábíznám az olvasóra, számomra indifferens, de nem, nem budai milliomoscsaj volt előttem. Mondjuk egy 31 év körüli pécsi csaj (festőművész apuka), aki pesten dolgozik a "médiában".

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.13. 19:51:01

@Szocio Pata (kikvogymukblog): én is 31 éves pécsi vagyok, csak nem csaj, hogy lehet odaja médiába felkerülni?:)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.13. 20:50:26

@vészmadár (pica pica): Ezt kitől kérdezed? Az mlm ügynöktől, a művészrendezőtől, a dunatévéstől, vagy a Kishercegtől? Nem mindegy.

Szalacsi_Dezső 2010.03.14. 13:33:01

@Szocio Pata (kikvogymukblog): Igazán jól esik a Kossuth díj, pláne így az ünnep közeledtével. :-)
A képeden az a "klauszkinszki" ?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.14. 16:19:05

@vészmadár (pica pica): Rajzolj egy kígyót, aki lenyelt egy tévét. Vidd el egy fölnőtthöz az RTL klubba, és mutasd meg neki. És akkor ő félre fogja érteni, és akkor te meg vigasztalan leszel, és akkor ő megvigasztal...a többi meg megy magától.

Manyi Béci 2010.03.15. 20:55:30

Hát ez nagyon jó volt:)
süti beállítások módosítása