HTML

kikvogymuk

ENCIKLOPEDIA MAGYARISZTÁNA - ÍRJA A KÁRPÁTOK DIDEROTJA! MINDEN KEDDEN!

Friss topikok

  • aklubisz: A fan logo szaloncukrokat kibontva egy masik szaloncukor csomagolasa fogad, a fa tulevelei lassan ... (2015.12.30. 15:49) KARÁCSONYI VÁSÁR
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 19:54) NEMZETI GURU BAJNOKSÁG
  • Viola, a ló: Ezt én is így gondolom. (2011.06.15. 23:42) A ROMKOCSMATÖLTELÉK
  • Holly Goly: @xantis: sztem a főpróbanéző nyugdíjasok se rosszak :)))) (2011.01.29. 14:47) AZ ALTERNATÍV SZÍNÉSZ
  • szellőláb: Dengelengi Boldizsár: A paraszt délben megvan? Alapmű. (2010.12.23. 06:17) A TESZKÓDROID MÚZEUMBAN

KIKVOGYMUK - PÁRBAJ 1.

2010.03.29. 19:47 Szocio Pata (kikvogymukblog)

Állj ki vagy!

Nem úgy! Te állj, s felelj, ki vagy?

(Hamlet)

 

MLM-ES:  Hellósziaszevasz! Lenne egy órád számomra?

BÜFÉSZÍNÉSZ: Valami ügynök vagy, cimbora? Ügynök halála 1976 Békéscsaba...

MLM-ES:  Nem ügynök vagyok, hanem üzletember! Értékesítéssel foglalkozom, főleg az egészségszektorban, de ha érdekel,  és lenne egy órád...

BÜFÉSZÍNÉSZ: Tessék bazmeg, kvarc! Tegnap nyertem ultipartin, bruhahahaha!

MLM-ES: Én is nyertem...de pénzt! Annyit, hogy azt már az asszony is Hummerral jár vásárolni, ha érted! Nekem már annyi van, hogy én már csak adok. Lehetőséget. Hogy neked is legyen. Mit a tejbe.

BÜFÉSZÍNÉSZ: Ha én gazdag lennék, jádáridájádárádájádádom! Hegedűs a háztetőn ezerkilencszázhetvenöt, szegedi szabadtéri, a majortomi rendezett. Majdnem én voltam a Tevje...húszévesen, bazmeg! De aztán valami zsidócska elhalászta a szerepet, mert én nem feküdtem be ezeknek, nem tartottam oda a picsámat!

MLM-ES: Színház? Én is járok színházba! Az Erkelbe. Ilyen Forever Young. Mindenki fiatal. És gazdag. És sikeres. És tudod mitől. Ettől! Ettől a kis flaskától!

BÜFÉSZÍNÉSZ: Mi a ló fasz ez  a zavaros lötty?

MLM-ES: Azért nagyobb tisztelettel kéne. Ez a lötty az élet vize!

BÜFÉSZÍNÉSZ: Életvize bazmeg, úgy hangzik, mint valami mesejáték. 1981. Békéscsaba. Öregnéne őzikéje. Matinéelőadás. Na ott volt az bazmeg, hogy a Bratyec Jóskával úgy bebasztunk előadás előtt, hogy egymást támogattuk a színpadra. Aztán jön a második felvonás, negyedik szín. A gyomrom jelzi, hogy itt nemsokára róka lesz, nem őzike! lDe mit csináljak bazmeg,  én voltam az erdei gomba, enyém volt a jelenetzáró mondat, állok vigyázzban, fejemen az a kurva nagy kalap, erre a Bratyec Pistabá elordítja magát, hogy „Gyerek jön a róka koma!”, azzal a jó öblös, borízű hangjával, én meg....én meg...bruhhhahhaaa....szóval prezentálom a kölyköknek a rókát, de úgy, hogy az első sorból a negyedikig mindegyiknek tele lett az ünneplője a Békéscsaba legfaszább birkapörköltjével, amit előző este a Jópásztorban fogyasztottunk el...bruhhahhaha! Na add ide azt a szart.

MLM-ES: Óvatosan hé! Megittad az egész üveget! 

BÜFÉSZÍNÉSZ: Naja, pohárral csak a buzik isznak!

MLM-ES: Dehát ez egy félévi adag volt!

BÜFÉSZÍNÉSZ: Hát érzem is az agyamat...brrrrr! Mi van benne, baszomanyád, metilakohol?

MLM-ES: Aqua Negra. Ilyen sejtképző anyag. Tanganyikából. Hass! Alkoss! Gyarapodj! Na most itten van hozzá ez a multimédiás kiadvány!

BÜFÉSZÍNÉSZ:  Hagyjámá, cimbora, én a saját példányomat sem olvasom! Elvből! Na adj még egy ilyen szart, aztán fizetek... (énekelve) „Főúr volt egy feketém!” Mennyi lesz?

MLM-ES: A kettő most csak tizenötezer.

BÜFÉSZÍNÉSZ: Tizenö...aztakurvamindenitneki! Ezért két üveg DzsimBímet veszek még az Aranysasban is! Pedig az négycsillagos, cimbora!

MLM-ES: Az lehet, de azzal csak rombolod az agysejtjeidet.

BÜFÉSZÍNÉSZ: És ezzel?

MLM-ES: Ezzel építed. Meg az üzletedet is, mert ha még maga alá építesz tíz embert, akkor máris ingyen fogod inni az Aqua Negrát. Na, készpénzzel fizetsz vagy átutalással?

BÜFÉSZÍNÉSZ: Lófasszal! Ilyen szarokért nem adok ki egy garast sem!

MLM-ES: Na most az van, hogy nem kéne szórakozni. Ha ittál, fizess, egyébként kihívom a rendőrséget!

BÜFÉSZÍNÉSZ: Takarodj innen, ócska piaci kofa, különben haragom elpusztít. „Fújj, szél, szakadj meg, fújj, dühöngj! Vihar, Felhő, omoljatok le, míg a tornyot S a szélvitorlát elsüllyesztitek!”

 

 

KIKVOGYMUK NYEREMÉNYAKCIÓ!

Ki nyer szerinted? Az MLM-es behajtja az Aqua Negra árát, vagy a Büfészínész elpáholja az MLM-est? Vagy egy harmadik verzió? Írd meg kommentben! A beküldők között egy kikvogymukos pólót sorsolok ki, amelyet augusztus 20-án ünnepélyes keretek között adok át a Fogarasi úti Teszkó parkolója előtt! Nyerj, és mondd el magadról, hogy „sikeresekvogymuk!”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikvogymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr931878860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.29. 21:44:40

ez az a bunyó, amire azt mondják, minden pofon jó helyre megy:) én mégis azt vizionálom, hogy a büfészínész megeteti végül a MLM-es csókát az üres üvegekkel:)

Szalacsi_Dezső 2010.03.30. 08:01:39

Az asszony is hummerral jár.
Ó ha én gazdag lennék én is Hummerral "járnák".

A poszthoz:
Szerintem kijön a rendőr, oszt ketten leverik az M&M's-es csávót, aztán a rendőr letartóztatja az MLM-est piramisjáték miatt, a büfészínészt meg garázdaságért.

Szalacsi_Dezső 2010.03.30. 08:48:32

Most nézem csak a képet.
Star Wars Force Unleashed. :-)

ikszuram 2010.03.30. 09:07:57

A harmadik eset fog megvalósulni.MLM másik üveg italt bont,közössen megiszzák és a vad szél mindekttőjüket Tanganyikába repíti,ahonnan gazdag magyar vállalkozóként fogják szállítani az élet vizét beteg kis hazánkba.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.30. 13:13:10

Büfészínész felsőbb osztályban játszik, mondjuk egy rókával itt is nyer, mint Békéscsabán. MLM-es mehet a picsába, ha kell segítség a Büfészínésznek, csak szólj!

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.30. 14:36:21

@Levéltáros: Na azért a Harcművésszel nehezebb dolga lesz, a Szülői Munkaközösség elnökével meg pláne,

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.03.30. 15:24:11

Az MLM-es a tuti nyerő, a színészek -már csak a szakma miatt is- hangemberek.. Máris indulok a Fogarasi Tesco-parkolóba a Volánbuszok mellé..

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.30. 15:36:08

@Horst Fuchs: Ne felejtsd, hogy ez egy többfordulós nyereményakció! És minden tipp egy bónuszt jelent! A pólóért meg kell küzdeni!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2010.03.30. 17:30:33

Büfészínész meg....a MLM-est az anyja hátán oda-vissza az igazságosztás jegyében.

Az MLM-es lúzernek egyébként több keresnivalója lenne a Völgyek Művészénél, aki ezoterikus és holisztikus beállítottsága, na meg szerteágazó kapcsolatrendszere alapján ideális alany a beszervezéshez.

A Fogarasi úti tecsó nekem túl messze van, de majd elküldöm a pólóért a zugkocsmáros bácsikámat, aki rendszeresen oda jár anyagbeszerzés céljából.

Omenaton 2010.03.30. 17:32:19

Egy dolog egészen biztos : a büfészínész nem fizet ! Akármi is történjen, de ennyi pénzt ö belöle nem lehet kicsikarni, az még 7 MLM-esnek együtt sem sikerülne.
A legvalószínübbnek azt tartom, hogy az MLM-es a rendörrel fogja megfizettetni a megivott lé árát de még többet is. A büfészínész még esetleg ha felfogja mi is történik ott éppen a szeme láttára és hogy neki ne kelljen fizetnie megbeszélés nélkül is összejátszik az MLM-essel és "adja alá a lovat".

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.30. 17:50:44

Egészen durva verziók születnek. A póló méltó helyre kerül majd. @Bukott Rockzenész: lesz több összecsapás, gondolkodom, hogy sorsoljak, vagy tervezve párosítsak.

mozaic 2010.03.30. 21:21:13

A marketing csodájaként win-win megoldás születik. Az elfogyasztott anyagtól megtáltosodott büfészínész közös üzleti vállalkozásba kezd MLM-es kollégával. Életvíz bárt nyitnak. Ez amolyan talponálló féleség lesz a Fogarasi Tecsótól nem is olyan messze található, szebb időket is látott Mázsa tér Kőbánya-alsó VÁ felé esé végén. Ez lesz a terméket népszerűsítő haknik színhelye, ahol büfészínész sztárként lép fel és saját életkedve, dübörgő vállalkozása példájával győzi meg az eredetileg a közeli Hungexpo területén szervezett kiállítársa igyekvő, azonban óriás plakátokkal mégis csak bárjukba csábított tömegeket. Mivel büfészínészünk az üzlet felvirágzására ürítette a két palacknyi életvizet, így a számla rendezésétől közös megállapodással eltekintenek. Az egyik adagot egyébként is MLM-es helyett fogyasztotta, mert az kocsival jött és még vezetnie kell, így nem ihatott. A Big Deal MLM-esnek meg csak megért ennyi befektetést! :)

Óvári 2010.03.31. 11:36:21

A helyszínt biztosító Harcművész avatkozik közbe.

Szalacsi_Dezső 2010.03.31. 13:50:45

Az első párbaj az nem a "providenciás" meg a teszkódroid volt?
Vagy az még csak edzőmérkőzés?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.31. 15:12:06

Azt még nem annak szántam, de igazad van, Dezső...legyen előkészületi meccs, a providentest egyébként is felszeletelik, a további párbajok alól orvosi/halottkémi felmentést kap.

Zorita 2010.03.31. 17:07:53

mifolyikitt? tiltott szerencsejáték, emberviadal?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.31. 22:03:45

szívesen vennék egy plázacica 2300 versus született mamci meccset. sztem vannak benne lehetőségek:)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.04.01. 08:28:42

@vészmadár (pica pica): nem ígérek semmit, de azt meg szoktam tartani. Majd ahogy jólesik. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.01. 23:44:54

@Szocio Pata (kikvogymukblog): Na most nézem, hogy többfordulós és tippenként nő az esély. Tehát tippelek:

Szalacsi_Dezső - ikszuram: Szalacsi győz elsőzéssel, mert gyorsabb, mint Bruce Lee.

Bukott Rockzenész - Zzz_Zorita: a rockerek kemények, még ha megbuktak is, fix 1.

vészmadár (pica pica) – Szocio Pata: vészmadár nyer, mert követhetetlen (bár csodálod, ha olvasod).

Aztán a második (harmadik) fordulóban még elintézitek egymást, a győztest a Büfészínésszel leveretem, és utána enyém a blog.

Jól értettem meg a feladatot? Póló nem kell, mert véres.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.04.02. 09:58:06

@Levéltáros:
Csak nem arcoskodj, mert rád eresztek egy született mamit (családalapítás előtt)!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.04.02. 11:25:42

és ha én összeállok Szocio Patával, s konzorciumban összeadjuk a pénzt, hogy a bukott rocker leverje a Büfészínészt és meghúzza a mamcit. mialatt ő gyesen van, elbánunk a maradékkal, a pólót Szocio Pata tarthatja meg, cserébe a plázacica2300-ra használati előjogot kérek.
süti beállítások módosítása